Varför använda oss?

VARFÖR ANLITA OSS?

 

1. DITT SÖKANDE TAS OMHAND FRÅN START TILL MÅL.

Som din personliga representant och rådgivare på Mallorcas fastighetsmarknad finns vi till för att besvara alla dina frågor och ge råd under varje fas av ditt letande.

 

2. VI STÅR PÅ DIN SIDA, INTE SÄLJARENS.

Vi representerar dig, ingen annan. Vi är ingen fastighetsmäklare – vi är konsulter och har bara ditt intresse i åtanke. Vi lyssnar noga på dina behov.

 

3. VI VISAR ENDAST DE BÄSTA FASTIGHETERNA.

Det vanliga är att fastighetsmäklare vill visa dig så många fastigheter som möjligt, oavsett hur väl de stämmer in. Som din personliga konsult granskar vi flera fastigheter och listar endast de bästa för dig.

 

4. DU SPARAR TID OCH PENGAR ISTÄLLET FÖR ATT SLÖSA BORT DEM

Vi förhandlar den bästa fastigheten för de bästa villkoren med säljaren och mäklarna.

 

5. DU KAN ANVÄNDA VÅRT NÄTVERK AV FASTIGHETSSKUNNIGA YRKESPERSONER

Vi strävar efter att öka värdet i varje fas av ditt letande. Oavsett om du behöver en advokat, lantmätare, arkitekt eller byggmästare så kan vi koppla ihop dig med erfarna yrkespersoner.

 

6. VI ARBETAR ÅT MAX FYRA KUNDER ÅT GÅNGEN

Vår policy om att endast representera fyra kunder åt gången säkerställer att du får en dedikerad och heltäckande tjänst.

 

7. VI KOMMER FRÅN OLIKA YRKESBAKGRUNDER

Innan vi blev konsulter inom fastighetsförmedling arbetade vi inom en mängd olika fastighetsområden, inklusive fastighetsutveckling, investering och fastighetsmäklare, vilket ger våra kunder en omfattande expert- och kunskapsnivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top