våra tjänster

Varje sökning vi gör efter fastigheter skräddarsys efter kundens specifika behov och krav. Du berättar vad du är ute efter och vi letar åt dig. Processen nedan är dock riktlinjer till vår söktjänst för husköpare.

1 – FÖRSTÅ FÖR DINA KRAV

Att hitta det perfekta hemmet åt någon är väldigt personligt. Vårt fokus är därför på dig: få reda på vad du gillar, ogillar och ta reda på skillnaden mellan en bra fastighet och den perfekta för dig.
För att kunna göra det vill vi helst träffa dig personligen eller ha kontakt via telefon eller e-post.

2 – SÖKNING OCH GRANSKNING

Baserat på dina önskemål påbörjar vi arbetet med att hitta alla fastigheter som är till salu inom den budget, fastighetstyp och plats som du tänkt dig. Vi har ett mycket bra nätverk över hela ön. Vi granskar varje fastighet ur ett objektivt perspektiv och visar dig en lista med de bästa objekten.

3 – HUSVISNING

När vi har sammanställt en lista ordnar vi en personlig visning så att du kan titta på dem i ordningsföljd vid en tidpunkt som passar dig. En husvisning kan innebära att titta på mellan fem och tio fastigheter, beroende på marknadsförhållandena och tid på året.

4 – FÖRHANDLING MED SÄLJAREN OCH MYNDIGHETERNA

Efter att ha hittat ditt ideala hem inleder vi förhandlingar med säljaren och myndigheterna. Eftersom vi representerar dig som köpare kommer vi att stödja och vägleda dig genom hela processen av tillstånd, regelverk och juridiskt stöd.
Som dina personliga representanter, arbetande exklusivt för dig, är vi där för att skaffa den bästa fastigheten till det bästa priset och med de bästa villkoren för dig.

5 – KÖPA FASTIGHETEN

Vi ser till att alla parter har en öppen och punktlig kommunikation så att ditt köp sker enligt schemat. Vi möter upp dig på notariens kontor och när nycklarna lämnas över för att säkerställa att allt sker korrekt och att dina intressen tillvaratas.
Vi hjälper dig att öppna ett spanskt bankkonto och att få ett personligt spanskt id-nummer (NIE-nummer). Vi finns på plats för att översätta alla eventuella problem som kan uppstå och vid behov presentera dig för lantmätare, arkitekter, byggmästare eller andra tjänster som krävs.
Har du några frågor eller vill boka ett möte, tveka inte att kontakta oss HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top