Sådan arbejder vi

Mallorca tilbyder et fremragende luksuriøst ejendomsinvesterings potentiale, med et udvalg af eksisterende førstegangs salgs muligheder , alt fra rustikke ‘fincas’ til topmoderne nybyggede projekter, samt førsteklasses byggegrunde som er klar til udvikling. Vi ved at med alle ejendomsinvesteringer, skal man være påpasselig med at tage de rigtige valg, ved at analysere de bedste ejendomsmuligheder der er til rådighed i markedet, udvælge de bedste ejendomme, for at få det bedste ud af en begrænset fremvisningstid.
Købsprocessen kan være så tidskrævende og frustrerende for selv den erfarne og kræsne ejendomskøber, at de kunne ønske sig, at en anden kunne gøre det for dem og det er her Homes on Mallorca kan være ”din mand på gulvet”

Hver ejendomssøgning som vi påtager os, er tilpasset vores klienters individuelle behov og krav. Du fortæller os dine ønsker, og vi vil foretage den personlige søgning for dig. Nedenfor kan du se en vejledning til vores service inden for ejendomskøb.

 

1. FORSTÅELSE AF DINE KRAV

Det at finde det perfekte hjem for andre, er en meget personlig ting. Vores fokus er derfor på dig: At finde frem til dine individuelle ønsker, samt hvad der adskiller en god ejendom fra den perfekte.

For at kunne gøre dette, er det ideelt hvis vi kan mødes personligt, tale sammen via telefon eller e-mail.

 

2. SØGNING OG FREMVISNINGER

Baseret på disse ønsker, vil vi starte med at finde alle de ejendomme som er til salg indenfor den ønskede prisklasse, ejendomstype og beliggenhed, som du har i tankerne. Vi har et utroligt godt netværk på hele øen. Vi gransker hver ejendom fra et objektivt synspunkt, og udvælger kun de bedste af dem til fremvisning.

 

3. EJENDOMS RUNDVISNING

Når vi har samlet en begrænset liste, vil vi arrangere en personlig rundvisning, så du kan se dem i rækkefølge, på et tidspunkt der passer dig. En ejendoms rundvisning kan indeholde fremvisning af mellem fem til ti ejendomme, afhængigt af markedsforholdene og tiden på året.

 

4. FORHANDLING MED SÆLGER OG MYNDIGHEDER

Efter at have fundet dit ideelle hjem, vil vi indlede forhandlingerne med sælger og myndigheder. Da vi repræsenterer dig som køber, vil vi støtte og vejlede dig gennem hele processen med tilladelser, bestemmelser og advokat support.

Som din personlige repræsentant, der udelukkende arbejder for dig, er vi der for at opnå den bedste ejendom til den bedste pris, på de mest fordelagtige vilkår for dig.

 

5. KØB AF EJENDOMMEN

Vi sørger for, at alle parter kommunikerer åbent og punktligt, så dit køb forløber efter planen. Vi tager med dig på notar kontoret og når nøglerne afleveres, for at sikre, at alt sker ordentligt og dine interesser varetages.

Vi hjælper dig med at åbne en spansk bankkonto og få et personligt spansk ID-nummer (NIE nummer) som er lovpligtigt for at kunne ejendom i Spanien. Vi er der til at oversætte eventuelle problemer, der kan opstå, og om nødvendigt, introducere dig til landmålere, arkitekter, bygherrer eller andre nødvendige ydelser.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil arrangere et møde, så tøv ikke med at kontakte os  HER.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top