Om oss

We offer a comprehensive and custom-made service that saves our clients time, money and stress on Mallorcas property market.

Våra värderingar

För att leverera en heltäckande tjänst till våra kunder krävs hängivenhet och fokus och därför har vi en policy att representera max fyra kunder per gång och tillfälle.

Vi anser att vår roll som fastighetskonsult inte ska vara begränsad till att hitta den bästa fastigheten utan även innefatta att vägleda våra kunder till att ta det bästa beslutet i varje steg av köpprocessen. Oavsett om det handlar om att hjälpa vår kund att välja det område som bäst passar den livsstil man vill ha eller att hjälpa dem skaffa en byggmästare för att utföra arbeten – står vi till förfogande.

Grundare

the-teamAndrea Mader har arbetat på den österrikiska fastighetsmarknaden i över 20 år för olika österrikiska fastighetsutvecklare som fastighetskonsult, kontrollant och representant. 2010 reste hon tillsammans med sin man för att ta ett sabbatsår till Mallorca och uppleva en annan kultur. Hon älskade Mallorca och bestämde sig för att tillbringa mer tid där. När hon började leta efter ett hus insåg hon att köpprocessen på Mallorca kan vara både tidskrävande och riktigt frustrerande! Tack vare den erfarenheten och alla år inom fastighetsbranschen insåg hon att hon har en unik kompetens att professionellt hjälpa andra människor som vill flytta till Mallorca.

Liss Plambech Nordstrom har bott och arbetat i många olika världsdelar men Mallorca har alltid legat henne varmt om hjärtat. 2007 bestämde hon och hennes familj sig för att flytta till ön varifrån hon kunde driva sitt internationellt erkända företag “Leadership in Time”. Med hjälp av ett stort företagsnätverk, att ha spanska som andraspråk och att hon känner till Mallorca utan och innan älskade hon att hjälpa sina vänner att hitta det perfekta huset på ön. När Andrea och Liss möttes via gemensamma affärskollegor såg de båda två möjligheten att starta en verksamhet inom fastighetsförmedling tillsammans. Med sin gemensamma kompetens, sin passion för Mallorca och det här nya fastighetskonceptet har de genomfört många lyckade försäljningar på Mallorca.

När Christina Schubiger i 2014  förälskade sig i Mallorca, blev det snart klart för henne och hennes man att de i stället skulle tillbringa större delen av året på Mallorca. Som en entusiastisk golfspelare och modell, har hon rest i många delar av världen. På sina resor för att hitta sitt drömhem på Mallorca, insåg hon snabbt vikten av goda kontakter på ön. Med sin kunskap och sitt stora nätverk i Schweiz kompletterar hon, Andrea och Liss varandra på Homes on Mallorca . Förutom att Christina har en god känsla för inredning har hon också tidigare varit egenföretagare inom HR mänskliga resurser i Schweiz.  Att få hjälpa andra att finna sitt drömboende på Mallorca och känna sig hemma på ön är något hon brinner för.

 

 

 

Scroll to Top