Om os

Vores værdier

For at levere den ypperste service til vores kunder, kræves der engagement og fokus. Det betyder at vi repræsenterer maksimalt fire kunder ad gangen. Vi mener, at vores rolle som ejendomskonsulenter ikke bør begrænses til at finde den bedste ejendom, men at det også indbefatter at vejlede vores kunder til at tage den bedste beslutning i alle faser af købsprocessen. Uanset, om det er ved at hjælpe vores kunder med at udvælge det bedste område der passer til deres livsstil, eller hjælpe dem med at finde den bedste håndværker til at udføre arbejde – har de alle de bedste kontakter i deres porte folio.

Grundlæggerne

the-teamAndrea Mader har arbejdet på det østrigske ejendomsmarked i mere end 20 år, for forskellige østrigske byggeentreprenører, som ejendomskonsulent, kontrollør og agent. I 2010 rejste hun med sin mand til Mallorca for at tage et sabbatår, og opleve en anden kultur. Hun blev forelsket i Mallorca, og besluttede at tilbringe mere tid på Mallorca. Da hun begyndte at lede efter et hus, indså hun, at købsprocessen på Mallorca kan være både tidskrævende og virkelig frustrerende pga. det manglende kendskab til lokalsamfundet! Ved hjælp af denne erfaring og alle hendes år i ejendomsbranchen, indså hun, at hun havde nogle unikke færdigheder, som hun kunne bruge professionelt til at hjælpe andre mennesker der ønsker at flytte til Mallorca.

Liss Plambech Nordstrom har boet og arbejdet i mange forskellige dele af verden, og Mallorca har altid haft en særlig plads i hendes hjerte. I 2007 besluttede hun og hendes familie at flytte til øen, hvorfra hun kunne drive sit internationalt anerkendte selskab “Leadership in Time”. Med et stærkt fagligt netværk, og spansk som sit andet sprog, samt hendes enorme lokale kendskab til Mallorca, nød hun at hjælpe sine venner med finde deres perfekte hjem på øen. Da Andrea og Liss mødtes gennem gensidige forretningsforbindelser, så de begge potentialet i at starte en ejendomsforretning sammen. Med hver deres faglige kvalifikationer, samt deres passion for Mallorca, kombineret med dette nye ejendomskoncept, har de til dags dato sammen haft et utal vellykkede salg på Mallorca.

Da Christina Schubiger i 2014 forelskede sig i Mallorca blev det hurtigt klart for hende og hendes mand at de ville tilbringe det meste af året på Mallorca. Som entusiastisk golfspiller og fotomodel har hun har rejst i mange dele af verden.I rejsen for at finde sin drømmebolig på øen , indså hun hurtigt betydningen af gode kontakter på øen. Med sin viden og sit store netværk i Schweiz supplerer hun Andrea og Liss i Homes on Mallorca. Udover at Christina har flair for indretning så har hun også tidligere været selvstændig indenfor HR Human ressource i Schweiz og glæder sig hver gang hun kan hjælpe andre til at finde deres drømmebolig på Mallorca og komme til at føle sig hjemme på øen.

 

 

 

 

Scroll to Top