Unik möjlighet

Magisk Panoramautsikt över havet i Costa den Blanes

– Sydvästlig Villa med Unikt läge.

Ovanför den exklusiva hamnen Puerto Portals är denna ljusa villa på toppen av området Costa d’en Blanes med en unik panoramaut- sikt över havet. (7 min från Palma) nära till stranden och olika golfbanor samt härligt sydvästläge i ett exklusivt gated community.

Costa d ́en Blanes vänder sig till familjer som vill ha en unik utsikt över havet och en enkel tillgång till sitt hem på Mallorca.

Som ägare i denna Community ger det dig till- gång till den privata stranden av Puerto Portals liksom tennisbanor i Costa d ́en Blanes.

Villan är sydvästorienterad och har era terras- ser. Villan är ca. 230 m2 plus 80 m2 terrasser och på toppen finns en liten trädgård med en uppvärmdpool.

Vid ingången finns en gästtoalett med dusch, ett separat kök med matsal och var- dagsrum med högt i tak och med en öppen spis, detta område leder dig till en täckt terrass- och chill out plats med soffor med en fantastisk havsutsikt.

Trappan leder dig till sovrummet med badrum en-suite och en separat terrass samt ytterligare 2 sovrum med badrum.

En uppvärmd pool är omgiven av en trädgård som kan nås på era sätt, från insidan samt från utsidan, och har en enastående havsutsikt.
Till huset finns ett stort garage samt kall och varm luftkonditionering i hela huset.

  • 3 sovrum
• 3 badrum
• Vardagsrum / matsal

* flera terrasser * uppvärmdpool * Varm och kall luftkonditionering *öppen spis  *Garage  Asking Price : 1.350.000€

 

 

Har du några frågor eller vill boka ett möte, tveka inte att kontakta oss här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top