Hvorfor bruge os?

HVORFOR BRUGE OS?

 

1. DIN SØGNING ADMINISTERES FRA START TIL SLUT.

Som din personlige repræsentant og rådgiver i Mallorcas ejendomsmarked, er vi der for at besvare dine spørgsmål, og tilbyde rådgivning i alle faser af din søgen.

 

2. VI ER PÅ DIN SIDE, IKKE SÆLGERS.

Vi repræsenterer dig, ingen andre. Vi er ikke ejendomsmæglere , vi er konsulenter og fokuserer på og varetager dine interesser Vi lytter opmærksomt til dine behov.

 

3. DU VIL KUN SE DE BEDSTE EJENDOMME.

Ejendomsmæglere vil typisk vise dig så mange ejendomme som muligt, uanset om de matcher dine behov. Som din personlige købekonsulent ser vi på mange ejendomme og selekterer, så vi kun viser dig de bedste. Præcis dem der passer til dig – skræddersyet din situation.

 

4. DU SPARER TID OG PENGE, SÅ DU IKKE SPILDER DEM

Vi forhandler den bedste ejendom, på de bedste vilkår med sælger og deres mæglere.

 

5. DU KAN BRUGE VORES NETVÆRK AF PROFESSIONELLE EJENDOMSFOLK

Vi tilstræber at tilføre værdi til hvert trin i din søgning. Uanset om du har brug for en advokat, revisor ,arkitekt eller bygherre, så sætter vi dig i forbindelse med de bedste fagfolk.

 

6. VI ARBEJDER FOR MAKSIMALT FIRE KUNDER AD GANGEN

Vores politik er at vi ikke vil repræsentere mere end fire kunder ad gangen for at sikre, at du får en dedikeret og omfattende service.

 

7. VI KOMMER FRA EN BLANDING AF FAGLIGE BAGGRUNDE

Før vi blev ejendomskonsulenter, har vi arbejdet i en bred vifte af ejendomsdiscipliner, inklusiv ejendomsudvikling, investering og ejendomsmæglervirksomhed, hvilket indebærer at vores kunder får en tilbundsgående omfattende niveau af viden, professionalisme og ekspertise.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top