South facing villa in Costa den Blanes

Villa med en helt Unik Beliggenhed – Panoramisk havudsigt i Costa den Blanes

Ovenfor den eksklusive havn Puerto Portals ligger denne villa i Costa d’en Blanes ( 7 min fra Palma )med en helt unik panorama hav udsigt.

Denne sydvest vendte villa ligger i en attraktiv gated community i Costa den Blanes og henvender sig til dem som ønsker en helt unik belligenhed med en hav udsigt og en let adgang til sin bolig på Mallorca .

Villaen på 220 m2 og terrasser på 80 m2 består af en entre med et separat køkken og et gæstebadeværelse, på samme etage er der et vaskerum med ekstra opbevarings plads. Entreen munder ud i en højloftet stue med bjælker og åben pejs samt spisestue med  og udgang til en overdækket terrasse  “chillout aerea “ og  med sol fra morgen til aften.

En trappe fører op til de 3 soveværelser ,1 stort højloftet masterbedroom med bjælker med eget bade værelse , samt 2 soveværelser hvor til der hører et badeværelse.

Fra alle værelser er der en helt unik havudsigt og sol fra morgen til aften.

Fra begge etager er der direkte adgang til den private pool som kan varmes op om vinteren , og fra master bedroom findes der yderligere en  terrasse med en unik hav udsigt.

Ved pool området findes der en lille have og en unik udsigt over Puerto Portals.

I hele huset er der varm/kold air condition.

Der hører en stor garage til villaen.

Som ejer af huset er der mulighed for at benytte fælles tennisbaner, samt en privat strand ved Puerto Portals.

Belligenheden svarer til 5 * ud af 5 *

Pris : 1.350.000 €

 

 

Scroll to Top